Evenementen
HappyCustomers organiseert regelmatig leuke evenementen voor zowel medewerkers als klanten.

ICT-Open 2017 wordt gehouden op 29 september

De markt trekt weer aan. Het vinden en plaatsen van goede kandidaten wordt steeds lastiger. Het ICT-Open tennistoernooi is de perfecte plek om collega’s van andere ICT ondernemingen beter te leren kennen. Heb je een sales, field of soortgelijke functie bij een ICT organisatie dan nodigt De ICT Vereniging je graag uit om deel te nemen aan dit leuke en sportieve netwerkevent. Niet deelnemen aan het toernooi maar wel gezellig mee drinken en eten is natuurlijk ook mogelijk maar Vol=Vol dus wees er snel bij.

‘Verbonden door kennis’

Dat is het motto van de ICT Vereniging, een brancheorganisatie van en voor

MKB ICT-dienstverleners. Door met elkaar zaken te doen bereiken we veel meer. Denk daarbij aan het gezamenlijk benutten van kansen en het behartigen van onze belangen bij de overheid en het grootbedrijf. We adviseren, lobbyen en organiseren kwaliteitszorg middels opleidingen, thema netwerkevenementen en gedragscodes. Kortom,
De ICT Vereniging biedt op een breed front een grote meerwaarde aan haar leden.
Geïnteresseerd? De ICT Vereniging

Bij één van onze relaties start aankomende zomer het project “betere samenwerking”.  Een prachtig initiatief. Alle medewerkers van die organisatie waren ook laaiend enthousiast na aankondiging door het management.

Toen ik aan een aantal mensen vroeg wat zij verstaan onder een goede samenwerking, kreeg ik zoals verwacht verschillende antwoorden.

Herkenbaar? Vaak wordt er te makkelijk over gedrag nagedacht. Wat voor de één een goede samenwerking, klantvriendelijkheid, taakgerichtheid, et cetera betekent, geldt vaak niet voor een ander.

Graag nodig ik je uit voor onze masterclass OBM (Organizational Behavior Management). Tijdens deze masterclass vertelt onze Happy Associate Robert den Broeder hoe je o.a. gedrag specificeert en op een positieve manier medewerkers stimuleert (positive reinforcement) om dit gedrag ook daadwerkelijk uit te laten voeren.

Enthousiast? Wil jij deelnemen (of andere coördinatoren, managers of directieleden binnen jouw organisatie) aan deze kosteloze sessie op 18 mei van 12:00 uur tot 15:00 uur in ons kantoor te Huizen dan hoor ik het graag.

Pascal

Hoe tevreden zijn je medewerkers over de ICT afdeling? Denk je dat of weet je dat? Met behulp van een aantal simpele vragen is het snel duidelijk. Tijdens deze masterclass gaan we van SLA naar XLA en laten we zien hoe met behulp van een eenvoudige meeting de klanttevredenheidsscore snel omhoog kan.

Wees erbij op 21-06-2017 en geef je op bij Pascal

De ICT-OPEN  start al over..
2017/09/29 10:00:00
Masterclass serious gaming

Op dinsdag 4 april j.l. vond er bij HappyCustomers de Masterclass serious gaming plaats. Inclusief een demo van simulatie The Phoenix Project.

Het evenement was een groot succes. Bekijk de foto’s hiernaast voor een sfeerimpressie van deze gezellige en leerzame middag.

Ook eens aanwezig zijn bij één van onze masterclasses? Neem dan contact op met Pascal van Borssum Waalkes op 06123456789.