Detachering / Werving en Selectie

Continuiteit en flexibiliteit
Door de inzet van onze medewerkers op ICT afdelingen maken wij het onze klanten al meer dan 15 jaar mogelijk om flexibel in te spelen op capaciteitsvraagstukken.
Kwaliteit en betrouwbaarheid staan voorop bij onze verschillende vormen van dienstverlening.

Bij detachering leent u onze medewerkers in voor een bepaalde periode. Van ICT servicedeskmedewerker tot en met ICT Procesconsultant of ICT Servicemanager. Onze ICT professionals zijn in vast diens van HappyCustomers, dus eigen medewerkers, gecertificeerd en ervaren in hun vakgebied. Hierdoor kunnen zij snel schakelen en de juiste helpende hand bieden.
Onze eigen HappyAcademy zorgt voor een continue aanbod van de juiste en relevante opleidingen en trainingen. Hierdoor is hun kennis altijd actueel

Co Sourcing
Co sourcing is een ideaal alternatief voor out sourcing. De voordelen van detachering en outsourcing. Dat houdt in dat u uw eigen regie behoudt met de flexibiliteit van detachering. U bepaalt de randvoorwaarden van de dienstverlening en wij garanderen binnen uw kaders de continuïteit en kwaliteit van de ICT afdeling.

Detavast en werving en selectie
We hebben al jarenlang bewezen dat we een goede neus hebben voor aanstormend ICT talent op de servicedesk. Vele opdrachtgevers, klein en groot, vragen ons hen te helpen met het vinden van vaste medewerkers op hun eigen ICT afdeling. Dat doen we natuurlijk graag. We kennen de markt zo goed en willen deze kennis graag met u delen.
De vorm waarin we dat doen kan detavast zijn. Zo heeft u en onze medewerker een verlengde proeftijd, met maximale zekerheid.
Uiteraard behoren tussenvormen en zoekopdrachten sec ook tot de mogelijkheden

Wat vinden onze medewerkers?

Bij Happy voel ik mij super op mijn plek omdat tevreden klanten de springplank voor mijn carrière zijn!
Jeroen

Systeembeheerder

Sinds ik bij Happy werk ben ik op mijn werk ook helemaal Happy
Paula

Werkplekbeheerder

HappyCustomers is klein bedrijf met een “Personal Touch” waar je wordt gezien als persoon, en niet als nummer. Een bedrijf waar ik me kan certificeren en zo door kan groeien.
Gerke

Servicedeskmedewerker